Parat Redningsline 7 meter

Parat Redningsline 7 meter

Varenr:65000
2 978,-
Inkl. mva.
-+
1 på lager
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Parat Redningsline 7 meter

 

Parat redningsline er en glimrende løsning for enkel og effektiv evakuering ved et eventuelt branntilløp. Parats liner er norskproduserte liner av høy kvalitet. Redningslinen er enkel å bruke både for barn og voksne. Eldre og bevegelseshemmede kan også bruke linen; til og med bevisstløse personer kan enkelt og kontrollert fires ned av andre. Selen, som festes rundt brystet og mellom bena, sikrer personen som skal fires ned allerede inne i rommet. Bremsesystemet sørger for en sikker og kontrollert nedfiring, og et lett fingergrep rundt linen er nok til å bremse farten. Redningslinen monteres strategisk ved et vindu eller en balkongdør for å sikre en sikker evakuering ved brann. Redningslinen kan også festes med en krok. Ved å montere flere kroker (f.eks. ved et vindu i et annet rom), kan linen flyttes til et annet sted ved brann. Dermed har du flere alternative rømningsveier!

 

Denne linen er 7 meter og passer for evakuering fra 2. etasje i blant annet private boliger.

Linen er meget enkel å montere, og man kan supplere med flere kroker samt barneseler om ønskelig. Selve linen er 7mm tykk og er laget av 50% polyester, 37,5% polypropylen, 12,5% polyetylen. Parat redningsliner tåler hele 900 kg og tilfredsstiller alle krav og godkjenninger.

 

Parat redningsline er testet av Sintef Byggforsk og innehar teknisk godkjenning, godkjenningsnummer TG 20030.

 

Parat redningsline har en holdbarhet på minst 10 år, og Parat AS gir 10 år produktgaranti. Bruker er også forsikret mot personskade som måtte oppstå som følge av produksjonsfeil så lenge linen er benyttet i en nødsituasjon.

 

Forpakningen inneholder bruksanvisning, monteringsskruer og plugger, og garantibevis.

Tilbehør
Parat ekstra barnesele
Kjøp
423,-
Inkl. mva.
1
Parat Monteringskrok universal
Kjøp
274,-
Inkl. mva.
Alternativer
Parat Redningsline 13 meter
Kjøp
3 238,-
Inkl. mva.
Parat Redningsline 19 meter
Kjøp
3 374,-
Inkl. mva.
1