Evakueringsstol - Evac Chair 700H - IBEX Evakueringsstol - Evac Chair 700H - IBEX

Evac+Chair 700H - IBEX

Rømning opp og ned trapper

Varenr:105344
31 188,-
Inkl. mva.
-+
1 på lager
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Evac+Chair 700H (IBEX)

Evakueringsstol IBEX som både kan transportere personer opp og ned trapper. Denne evakueringsstolen kan også brukes i spiraltrapper. IBEX brukes også i fly og ambulanse.

 

Forbedret kontroll
Det unike beltesystemet gir en jevn stigning eller nedstigning. Den justerbare bremsen styrer nedstigningen i henhold til passasjerens vekt.

 

Bruksområde

Evac Chair bårestol er spesielt utviklet og konstruert med tanke på evakuering av funksjonshemmede, skadde eller bevistløse personer fra bygninger med flere etasjer i tilfelle brann eller andre katastrofer hvor heiser og normale utganger ikke kan benyttes. Rømningsstolen gjør det mulig for bedrifter og institusjoner å tilby arbeid til funksjonshemmede og andre grupper av befolkningen som tidligere har vært vanskelige å ansette på grunn av de problem som oppstår når en hurtig rømning av bygningen er nødvendig.

 

Lett å bruke

Evac Chair bårestol kan betjenes av en person. Evakuering med Evac Chair er raskt og enkel langs korridorer, rundt trange hjørner og ned trappene og ut i sikkerhet. Med Evac Chair er det ingen tunge løft. Evac Chair bårestol kan oppbevares ved eller i nærheten av hvilken som helst utgang. Den foldes sammen og henges på veggmonterte spesialkroker klar til øyeblikkelig bruk. Skal den brukes oppover trapper er det enklere med 2 personer.

 

Evakueringsstolen glir ned trappen Hurtighet, sikkerhet og bekvemmelighet er tre vesentlige fortrinn ved Evac Chair sammenlignet med den tungt håndterlige rullestolen vi er vant med. Ingen bevegelseshemmet person blir forlatt eller tvinges til å bruke trappene når brann eller alarm har forårsaket heis-stans.

 

En bårestol som triller bortover gulvet

Kompakt forhåndslagring på strategiske steder gjør at en «hurtig-rullestol» alltid er tilgjengelig til bruk i en nødsituasjon og muliggjør rask og sikker transport av personell gjennom korridorer til heiser og utganger.

 

Evac Chair - Liten og praktisk

Sammenslått tar Evac Chair 700H liten plass: Mål ca. (HxBxD): 114cm x 47 cm x 40 cm. Vekt 14,5 kg.  Stolen leveres med beskyttelsestrekk, opphengsbraketter, instruks om bruk og etterlysende skilt. Stolen er produsert i England, laget av aluminium.

 

Bærekapasitet: 159 kg.

 

 

Datablad (EN):

Evac+Chair 700H

 

Videopresentasjon:

 

Tilbehør
Comfortsete til Evac Chair
Kjøp
2 328,-
Inkl. mva.
7
Evakueringsstol 200 x 200 mm - AE
Kjøp
446,-
Inkl. mva.
12
Nødutgang Vindu 200 x 200 mm - AE
Kjøp
446,-
Inkl. mva.
20+
Stativ til Evac+Chair
Kjøp
3 238,-
Inkl. mva.
1
Alternativer
Evac+Chair 300H (MK5) ** BESTSELGER **
Kjøp
15 848,-
Inkl. mva.
3
Evac+Chair 600H (MK5) Med ekstra bærehåndtak
Kjøp
19 488,-
Inkl. mva.
4
Evakueringsstol for trapper
Kjøp
10 238,-
Inkl. mva.
Evakueringsstol for trapper - elektrisk
Kjøp
31 413,-
Inkl. mva.