Skipper Q - Sperrebånd for kontor og kjøpesenter Skipper Q - Sperrebånd for kontor og kjøpesenter Skipper Q - Sperrebånd for kontor og kjøpesenter Skipper Q - Sperrebånd for kontor og kjøpesenter Skipper Q - Sperrebånd for kontor og kjøpesenter

Skipper Q serien - Komplett

Perfekt for kontor og kjøpesentre

Varenr:105175
2 458,-
Inkl. mva.
-+
4 på lager
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

Skipper Q - Sperrebånd for kontor, kjøpesenter, flyplass etc.  

Leveres komplett med fot, stolpe og båndenhet.

 

Skipper har laget en serie med sperrebånd som egner seg veldig godt i kontormiljø, på kjøpesentre og flyplasser. Laget for lang levetid og med et design som passer godt inn i omgivelsene.

Skipper Q er et nytt og moderne sperresystem laget i Storbritannia. Designet og materialene gir en førsteklasses finish og utseende som du vanligvis vil finne i eksklusive luksusprodukter. Den metalliske plasten har farge som løper hele veien gjennom stolpen og basen, slik at inntrykket vil holde selv om man skulle være uheldig å ripe produktet.


Designet har all vekt plassert i basen slik at tyngdepunktet sitter mye lavere og derfor står Skipper Q systemet mye stødigere. Vi leverer løsningen i fargen Grå/Lilla, men kan også levere bånd med andre farger på forespørsel.
 

Kan leveres i både lilla, blå, rød, grå eller svart. Stolpe og fot kan også fås med detaljer i de andre fargene. Ta kontakt med ordrekontoret på ordre@arbeidsmiljo.no vedrørende dette.

 

Produktinformasjon:

  • Båndenheten innholder 3 meter bånd.
  • Høyde: 90 cm
  • Base: Ø35 cm
  • Vekt: 16 kg
Tilbehør
Veggmottaker for Skipper rullebånd
Kjøp
289,-
Inkl. mva.
11