Reparasjonsasfalt Bøtte 20 kg

Reparasjonsasfalt Bøtte 20 kg

Varenr:76700
668,-
Inkl. mva.
-+
Bestillingsvare 2 dager
Beskrivelse
Beskrivelse

Potmix reparasjonsasfalt

 

Potmix reparasjonsasfalt er en asfaltmasse for reparasjon av asfaltdekker og for asfaltering av mindre overflater. Asfaltmassen har en myk konsistens og stivner under komprimering og over tid. Produktet krever ingen tilsetninger, spesielle verktøy eller tidligere Potmix reparasjonsasfalt erfaring med legging av asfalt. Sammensetningen av asfaltmassen gjør at den ikke er klebrig eller farger av etterherdingen og at den kan brukes hele året rundt. Steinstørrelsen er 2 - 8 mm, noe som gir en meget bra holdbarhet og et utseende lik den omkringliggende asfalten. Miljøvennlig produkt uten løsemidler.

 

Bruksanvisning:

  1. Forbered utleggingsområdet gjennom å børste bort løse materialer og fyll i med grus eller sand slik at det blir igjen ca. fire cm å legge reparasjonsasfalten i. Fire cm asfalttykkelse holder for tung trafikk for lettere trafikk kan det legges et tynnere lag.
     
  2. Legg deretter asfaltmassen på området og komprimer med høvelig redskap, f.eks. hoppetusse eller håndpresse. Legg gjerne på noen cm ekstra i midten av området og komprimer fra midten og utover. Asfaltmassen størkner ved støtvise trykk. Jo mere trykk desto hardere asfalt
     
  3. Til de vanskeligste overflatene anbefales primer for ekstra god hefteevne. Asfalten kan brukes umiddelbart etter legging.

 

Forbruk:

20 kg = 50 x 50 cm (5 cm dybde = ca 0,25 m2)