Rapid Roll Rapid Roll Rapid Roll Rapid Roll

Rapid Roll - sikringsgjerde med stålfot

1000 mm x 15 meter

Varenr:105351
19 370,-
Inkl. mva.
-+
Bestillingsvare 11 dager
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Rapid Roll - sikringsgjerde med stålfot  1000 mm x 15 meter

Inkludert i systemet:

 • 1 stk. Rapid Roll enhet med stålfot
 • 15 meter plastgjerde
 • 4 stk. plaststolper
 • 4 stk. gummiføtter i bærebag

 

Sikre arbeidsområdet ditt med Rapid Roll
Den mobile opprullingsbarrieren RapidRoll er den ideelle løsningen for sikring av byggeplasser, gangpassasjer og andre arbeidsområder. 15 meter opprullet gjerde gjør det raskt og enkelt å sperre av et arbeidsområde midlertidig. Med en vekt på 12,7 kg kan det 3-beinte RapidRoll-systemet enkelt transporteres og, takket være et gjennomtenkt design, effektivt monteres og demonteres av en enkelt person i løpet av få minutter.

Gjenbrukbar, effektiv og bærbar, denne barriereløsningen har mange bruksområder.

 

Bærekraftig
RapidRoll er det pålitelige og miljøvennlige alternativet til andre midlertidige barrierer eller gjerdesystemer.
RapidRoll er laget av robust MDPE-plast for å sikre optimal funksjon selv under de mest ugunstige miljøforholdene. Den er beskyttet i en oransje veske som også fungerer som en bæreanordning. RapidRoll kan trygt rulles sammen og gjenbrukes i den etter hver bruk. I tillegg er det ingen fare for skade under transport til neste brukssted.
Si farvel til sperrebånd som du må kaste etter engangsbruk. Med RapidRoll tar du en bevisst beslutning til fordel for en effektiv og langsiktig brukbar type byggeplasssikkerhet!

 

En trygghet
Det har aldri vært enklere eller raskere å sperre av av et tydelig avgrenset område enn med RapidRoll. Montering og demontering kan utføres effektivt av en enkelt arbeider på bare noen få minutter. Med fire stolper kan du bruke 15 meter sperregjerde fleksibelt. Enten langs en rett linje, for eksempel for å blokkere en passasje, styre kjøretøy eller for å gjerde av arbeidsområder.


Man ruller inn og rydder opp like enkelt som når man setter opp. Bare vri sveiven og gjerdet rulles pent tilbake inn i bæreren. RapidRoll pakkes godt og sikkert og er klar til neste bruk.

 

Klar til å rulle ut
Med en gjerdelengde på 15 meter veier RapidRoll kun 12,7 kg og kan enkelt bæres av en enkelt person og settes opp for å sikre en byggeplass på bare noen få minutter. Den er støpt av sterk, slitesterk MDPE for å tåle alle utfordringene på en byggeplass og ekstreme værforhold. I tillegg til den bærbare versjonen tilbyr HMS-butikken også RapidRoll med hjulsystem. Dette sperresystemet med mobil base gir alle fordelene til RapidRoll og er enda enklere å transportere, for eksempel over lengre avstander.

 

Integrert system
RapidRoll tilbyr et høyere nivå av arbeidssikkerhet enn et område avgrenset av kjegler og varselbånd. Kjegler eller trafikkkjegler er selektive markeringer som du ganske enkelt kan gå forbi. Gjerdet kan raskt settes opp og RapidRoll forhindrer effektivt at avsperringen ignoreres, da systemet er svært iøynefallende og ikke minst en fysisk avsperring.


Produktinformasjon:

 • Farge: Oransje
 • Refleks: Ja
 • Materiale: Polyetylen (PE)
 • Høyde: 1000 mm / 1461 mm (magasin med tralle)
 • Bredde: 800 mm (magasin med tralle)
 • Dybde: 550 mm (magasin med tralle)
 • Lengde: 15 meter
 • Rapid Roll Vekt: 12,7 kg
 • Total System Vekt: 83 kg

 

VIDEO:

 

Alternativer