Fjernledelse Fred, frihet og ensomhet?

Fjernledelse

Fred, frihet og ensomhet?

Varenr:105402
405,-
Inkl. mva.
-+
ikke på lager (5 dager)
Beskrivelse
Beskrivelse

Fjernledelse

- Fred, frihet og ensomhet?

 

I hvilken grad er fysisk tilstedeværelse nødvendig for å være en god leder?

 

Fjernledelse foregår i dag i de aller fleste bedrifter. Det handler om å lede medarbeidere som har sin daglige arbeidsplass på et annet geografisk sted enn der leder, andre kollegaer eller størsteparten av medarbeidergruppen er lokalisert. Noen opplever dette mer positivt enn andre. Hva skal til for at fjernledelse oppleves positivt både for medarbeidere og i virksomheten?

Denne boka belyser hva du bør kjenne til, ha kunnskap om og ta hensyn til i hverdagen, slik at du blir mer bevisst hva fjernledelse handler om, og hvilke forhold som bør vises særskilt oppmerksomhet for å lykkes. Dette er med andre ord ingen bok kun om hjemmearbeid eller hvilke digitale verktøy som er best å benytte, selv om også det vil være en del av hverdagen for en fjernleder.

Målgruppen er først og fremst ledere med personalansvar, men boka vil også være aktuell for vernetjenesten, tillitsvalgte, HR, andre som arbeider i virksomheter med fjernledelse eller deg som er nysgjerrig på hva denne ledelsesformen innebærer i praksis.

 

Av Marianne Hauan Molstad og Ann Kristin Godager Aspeli