Slisikker tape - rekkverk 50 mm x 18,3 m Slisikker tape - rekkverk 50 mm x 18,3 m

Slisikker tape - rekkverk

50 mm x 18,3 m

Varenr:104003
1 281,-
Inkl. mva.
-+
ikke på lager (0 dager)
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

Sklisikker tape til rekkverk - 50 mm  x 18,3 meter

Håndtakets grep blir en viktig komponent til en moderne arbeidsplass eller et offentlig miljø, så mye at UK Building Regulations Act 2000 (del M1 & M2) bestemte at rekkverk må være 'sklisikre og ikke kalde å berøre'. Vi har proaktivt tatt denne utfordringen til oss og leverer nå håndløpergrep som er unike og besitter løsningene til disse krevende kravene.

 

For å sikre at tape'n oppnådde den isolerende effekten av å forhindre at det ble kaldt å røre, blir den prodsert med plastfilm øverst. Plastfilmen fungerer som en fantastisk isolator som forhindrer at kjøling trenger inn i brukerens hånd, for godt mål la også produsenten til et underjordisk laminert lag med PET.

 

Det symmetriske mønsteret til tape'n ble valgt fordi det er estetisk tiltalende mens de har høye nivåer av friksjonskoeffisient (CoF). Den nedkantede mønstrede overflaten byr på noe annet; for en industriell applikasjon tillater det sikkerhet at alle eksisterende og planlagte krav til sklisikkerhet blir oppfylt., alle Heskins-produkter kommer med uavhengige CoF-tall fra laboratoriet. For en leder av et offentlig miljø ønsket vi et rekkverk som ikke ville være hardt for bare hender, og som også ville tilby et attraktivt utseende som ville forringe omgivelsene, det symmetriske mønsteret til tape'n oppnår lett dette.
 

Heskins er kjent over hele verden som de ledende antiskli ekspertene.

Tilbehør
Antisklitape Flere varianter
Velg
Fra 426,-
Inkl. mva.
20+