Arbeidsmiljøutvalget - 7. utgave - Håndbok for arbeid i AMU

Arbeidsmiljøutvalget - 7. utgave

- Håndbok for arbeid i AMU

Varenr:50988
519,-
Inkl. mva.
-+
4 på lager
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

Arbeidsmiljøutvalget, håndbok for arbeid i AMU
- 7. utgave


Arbeidsmiljøutvalgets oppgave er å virke for å gjennomføre et fullt forsvarlig arbeidsmiljø i en virksomhet. Med vår tids omstillingstempo og krav til inkludering blir AMUs rolle som et samlende organ for arbeidsmiljø, sikkerhet og helse i virksomhetene, stadig viktigere. 

 

Boka går gjennom de grunnleggende reglene for etablering og drift av AMU, og viser gjennom eksempler hvordan man kan etablere et AMU som har gode demokratiske strukturer, behandler de riktige sakene og fungerer som en læringsarena for medlemmene i utvalget. Den drøfter dessuten AMUs funksjon som beslutningsorgan, tilsynsorgan, rådgiver, styringsgruppe, koordinator og samarbeidsforum, og viser hvordan AMU kan få til både strategisk planlegging og endringer i praksis. Boka gir eksempler på god AMU-praksis fra både offentlig og privat sektor.

 

Her får du henvisninger til aktuelle paragrafer i arbeidsmiljøloven og forskrift om organisering, ledelse og medvirkning, så vel som konkrete råd og tips til hvordan man kan behandle og løse ulike saker.

 

Denne sjuende utgaven er oppdatert med de siste lov- og forskriftsendringene og flere nye eksempler fra ulike virksomheter. I tillegg viser forfatteren, etter ønske fra verneombud, ledere og AMU-medlemmer, enda tydeligere fram handlingsrommet AMU kan ha i virksomheten.


Av Arne Bernhardsen

Tilbehør
Hovedverneombudet 4. utgave En håndbok
Kjøp
509,-
Inkl. mva.
3
Verneombudet 4. utgave
Kjøp
675,-
Inkl. mva.
5