Refleksvest 223 FR - Flammehemmende Str L - Oransje - Klasse 2 Refleksvest 223 FR - Flammehemmende Str L - Oransje - Klasse 2

Refleksvest 223 FR - Flammehemmende

Str L - Oransje - Klasse 2

Varenr:17016-l
951,-
Inkl. mva.
FargeOransje
Refleksvest 223 FR - Flammehemmende Str L - Gul - Klasse 2
Refleksvest 223 FR - Flammehemmende Str L - Oransje - Klasse 2
Størrelse
Vis varianter som liste
-+
2 på lager
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

Refleksvest Modell 223 FR

Flammehemmende, begrenset flammespredning. Yrkesvest i mange størrelser. Store lommer med borrelås, monofonholdere. Glidelåslukking. Hempe for oppheng.

 

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2 og EN ISO 14116 Index 1

Vask: 50 x v/60 °C

Materialer: 100 % Polyester 130 g/m²

Klassifisering

Personlig verneutstyr er produkter som skal bæres av en person for å beskytte mot helse- og sikkerhetsrisiko. For at personlig verneutstyr skal være tillatt omsatt må de oppfylle visse sikkerhetskrav og være CE-merket. Reglene beskrives i EU-direktiv og omfatter personlig verneutstyr både for arbeidslivet og for privat bruk på fritiden. Norsk lov følger EU-direktivet. I Norge er det Direktoratet for samfunns sikkerhet og beredskap som fører tilsyn med at direktivet blir overholdt.

 

Krav til verneutstyr for arbeidslivet, varselvester:

Arbeidsgivere er ansvarlige for å utstyre arbeidstakere med nødvendig verneutstyr for at arbeidsoppgaver kan utføres på en sikker måte. Med en varselvest blir man mer synlig og derfor mer beskyttet , f.eks. mot trafikk. Varselvester har ulik grad av synbarhet, og derfor er det viktig at arbeidsgiver gjør en kvalifisert riktig risikobedømming. Kravene for hvordan en varselvest skal være utformet finnes eskrevet i det vi kaller Europanormer. Varselplagg for yrkesbruk blir regulert i standard EN 471/EN ISO 20471. I denne standarden finnes tre fareklasser.

 

Denne vesten er sertifisert i henhold til EN ISO 20471 klasse 2. Gir god synbarhet og dekker de fleste behov innenfor de vanligste yrkesområder, som for eksempel på byggeplasser, parkeringsplasser, flyplasser, i havner, terminaler og jernbanen.

 

Flammehemming: Begrenset flammespredning

Sertifiserte og godkjente plagg som beskytter brukeren ved kontakt med varme og flammer.

Denne vesten er sertifisert i henhold til Standard EN ISO 14116 Index 1 (tidligere EN 533): Plagget skal gi beskyttelse ved tilfeldige og korte  kontakter med åpen flamme. Plagget reduserer muligheten for at plagget brenner, og at plagget derfor i seg selv utgjør en fare.

 

Standard mål på de fleste vester:

 

Tilbehør
Tekst til refleksvest Bryst og rygg
Kjøp
449,-
Inkl. mva.