Antibac Hånddesinfeksjon 85% 150 ml - GEL

Antibac Hånddesinfeksjon 85%

150 ml - GEL

Varenr:73351
93,-
Inkl. mva.
-+
20+ på lager
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Hånddesinfeksjon 85% 150 ml gel Antibac

Gel Hånddesinfeksjon i Antibac forbrukerserie finnes i en hendig og praktisk 150 ml flaske. Flasken har en innbydende og frisk design.

 

Antibac® Hånddesinfeksjon Gel 85 % dreper raskt og effektivt bakterier, ulike virus og sopp og har en en myk og behagelig konsistens. Væsken fordamper raskt og er enkel å påføre. Produktet er dokumentert mild mot huden og tilpasset hud som er utsatt for et norsk klima. For å ta vare på hud og hender er det tilsatt mykgjørende midler som fukter og gjenfetter huden.

 

Antibac® Hånddesinfeksjon Gel 85 % er dermatologisk testet og ikke tilsatt parfyme, unødige tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Den hendige 150 ml flasken gjør den praktisk å ha med vesken, lommen eller bilen for lett tilgjengelig desinfeksjon. For helsepersonell er den praktisk å ha i lommen på arbeidsantrekket når man er langt unna dispensere, eller når det er vanskelig å flytte seg. Produktet brukes i helsetjenesten, næringsmiddelindustri, storhusholdning, tannhelsetjenesten m.fl.

 

Virketid: minst 30 sekunder. Testdokumentasjon: EN 1500.

 

Bruk biocider forsvarlig. Les alltid etiketten og produktinformasjonen før bruk.

 

Hvordan virker Antibac?

Antibac dreper bakterier, ulike virus og sopp. Antibac Hånddesinfeksjon er dermatologisk testet, som vil si at den er hudvennlig og skånsom mot hendene. Antibac tas ikke opp i kroppen og trenger ikke gjennom huden. Antibac gir heller ikke resistens. Ingen av Antibac-produktene inneholder parabener, ftalater eller konserveringsmidler. Virkningen av Antibac er godt dokumentert gjennom utallige tester, og produktene tilfredsstiller nasjonale og internasjonale krav gitt av myndighetene.

 

Dokumenter:

Produktdatablad

Alternativer