Antibac Gel - 600ml

Antibac Hånddesinfeksjon 85%

500 ml - GEL

Varenr:104751
188,-
Inkl. mva.
-+
13 på lager
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Hånddesinfeksjon 500 ml i pumpeflaske

Antibac Håndesinfeksjon gel er godt etablert som et behagelig og letthåndterlig alternativ til flytende i situasjoner der gel kan benyttes.

Væsken består av 85 % alkohol, med etanol som hovedandel. For å beskytte hud og hender er det tilsatt mykgjørende midler som fukter og gjenfetter huden.

 

Antibac® Hånddesinfeksjon Gel 85 % dreper raskt og effektivt bakterier, ulike virus og sopp og har en en myk og behagelig konsistens. Væsken fordamper raskt og er enkel å påføre. Produktet er dokumentert mild mot huden og tilpasset hud som er utsatt for et norsk klima. For å ta vare på hud og hender er det tilsatt mykgjørende midler som fukter og gjenfetter huden. Antibac® Hånddesinfeksjon Gel 85 % er dermatologisk testet og ikke tilsatt parfyme, unødige tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Pumpeflasken står stødig på bordflater og lignende, og kan alternativt brukes med ståldispenser for vegg eller seng. Produktet brukes i helsetjenesten, næringsmiddelindustri, storhusholdning, tannhelsetjenesten, kontor, skole m.fl. Virketid: minst 30 sekunder.

 

Testdokumentasjon: EN 1500.

 

Bruk biocider forsvarlig. Les alltid etiketten og produktinformasjonen før bruk.

 

Hvordan virker Antibac?

Antibac dreper bakterier, ulike virus og sopp. Antibac Hånddesinfeksjon er dermatologisk testet, som vil si at den er hudvennlig og skånsom mot hendene. Antibac tas ikke opp i kroppen og trenger ikke gjennom huden. Antibac gir heller ikke resistens. Ingen av Antibac-produktene inneholder parabener, ftalater eller konserveringsmidler. Virkningen av Antibac er godt dokumentert gjennom utallige tester, og produktene tilfredsstiller nasjonale og internasjonale krav gitt av myndighetene.

 

Dokumenter:

Produktdatablad

Alternativer
Antibac Hånddesinfeksjon 85% 150 ml - GEL
Kjøp
93,-
Inkl. mva.
20+