Hovedverneombudet 4. utgave En håndbok

Hovedverneombudet 4. utgave

En håndbok

Varenr:50768
509,-
Inkl. mva.
-+
3 på lager
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

Hovedverneombudet 4. utgave

Skal man lykkes som hovedverneombud, er det ikke nok å kjenne til lover, regler og rettigheter. Heller enn å opptre som en «høyrøstet kranglefant» må man kunne samarbeide, arbeide målrettet og systematisk og på den måten oppnå den autoriteten man trenger for å få gjennomslag i viktige arbeidsmiljøsaker.

 

Hovedverneombudet er en praktisk kilde til kunnskap som vil bidra til at både nye og mer erfarne hovedverneombud kan føle en større trygghet og sikkerhet stilt overfor denne krevende og utfordrende oppgaven.

 

Leif Johnsen beskriver rammene for vervet og viser mulighetene for å utvikle egen praksis. Forfatteren berører de viktigste saksområdene et hovedverneombud kommer bort i, og gjør rede for hvordan man best kan utføre oppgaven. Han behandler spennet mellom det å ha et overordnet verv og det å kunne ta fatt i enkeltsaker på en demokratisk måte.

 

I denne fjerde utgaven beskriver forfatteren den strategiske prosessen vernetjenesten i Helse Vest har gjennomført og som har posisjonert den på en tydelig måte i foretaket. I tillegg er kapitlet om varsling oppdatert med tanke på de nye reglene om varsling som trer i kraft 01.01.2020.

 

Av Leif Johnsen

 

Klikk midt på bildet for fullskjerm og ta en kikk på innholdsfortegnelsen. Avslutt fullskjermvisning med Esc.

 

Tilbehør
Arbeidsmiljøforskriftene - SAMLET
Kjøp
700,-
Inkl. mva.
20+
Verneombudet 4. utgave
Kjøp
675,-
Inkl. mva.
5