FØRSTEHJELP

SP1 hjertestarter

med bæreveske

Varenr:73460
13 900,-
-+
På fjernlager
BeskrivelseOfte kjøpt sammen medAlternativer
Beskrivelse

SP1 hjertestarter med bæreveske

 

IPAD SP1 er en halvautomatisk hjertestarter med barn/voksen-funksjon. Den er meget brukervennlig og produsert for at personer uten helsefaglig bakgrunn skal kunne bruke den i et nødstilfelle.

 

SP1 tilpasser volum på taleinstruksjoner etter bakgrunnsstøy noe som er en spesielt bra funksjon utendørs. Hjertestarteren gir talestyrt veiledning til bruker underveis i hjerte-lungeredningen i tillegg en metronomisk rytme for å holde riktig tempo på hjertekompresjonene. Du vil også få tilbakemelding om brystkompresjoner ikke gjennomføres på riktig tidspunkt.

 

Elektroder er koblet til og ligger klare til bruk i en lomme på maskinen. På fremsiden er det en knapp som regulerer bruken mellom voksne og barn. Levetid på batteri og elektroder testes og overvåkes av maskinen. LCD-displayet melder ifra. Den varsler også om elektroder har vært i bruk.

 

Hjertestarteren lagrer automatisk informasjon fra 5 hendelser, 180 minutter med EKG og informasjon fra prosessen. Data overføres fra SD-kort eller IrDa-kobling. Programvaren kan oppgraderes ved behov. Den tåler vannsprut og støv (IP55 godkjent). Ladetid for sjokk mindre enn 6 sekunder etter at maskinen anbefaler sjokk. Den har daglig, ukentlig og månedlig selvtest. Alle statusindikatorer vises på fremsiden og gjennom et vindu i bærevesken.

 

Hjertestarteren er CE-godkjent, leveres med norsk tale og kan enkelt omprogrammeres til andre språk.

 

British Heart Foundation (BHF) går for SP1. BHF (tilsvarende Landsorganisasjonen for Hjerte- og Lungesyke (LHL) i Norge) vurderer alle tilgjengelige hjertestartere i Storbritannia hvert 3. år. BHFs vurdering er grundig da den inkluderer både en vurdering av produsenten og produktet. I september 2013 ble SP1 godkjent og vil bli plassert ut i det offentlige rom der de ser en klar fordel å ha en hjertestarter tilgjengelig. Godkjenningen fra BHF er en bekreftelse på at produsenten leverer et av de beste produktene til markedet.

 

Pakken inneholder:

  • SP1 halvautomatisk hjertestarter
  • Bæreveske
  • Batteri
  • Elektroder
  • Bruksanvisning
  • Førstehjelpskitt

 

Video presentasjon:

 

 

Ofte kjøpt sammen med
Alternativer
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.